Det bedste ved vores Liv

Hun har total luret mig.

Liv skal sove og jeg skal putte hende. Efter MullaMor har fået kys og kram kommer Liv op i sengen til mig. Vi læser bogen “Okker Gokker” som er forskellige børnerim. Jeg elsker at læse rim op for hende, og Liv kan dem og er glad for dem.
Efter vi har læst er det tid til at sove, syntes jeg. Liv er ikke helt af samme opfattelse. Så hun roder rundt og kan ikke finde ro. Jeg siger til hende flere gange at hun skal ligge stille og tie stille og det er hun så i 45 sekundet ca. Før hun lige skal fortælle noget. Igen og igen siger “Liv du skal sove, så du skal ligge stille og være stille”. Der går længere og længere imellem hun siger noget.
Vi ligger helt tæt og pludselig løfter hun hovedet, kigger på mig (med et kækt blik), smiler og siger “kram”. Det kan jeg jo ikke sige nej til. Hun ligger armen om min hals, vi krammer. Når jeg prøver at trække hovedet væk, holder hun fast om min hals. “Kram, kram, kram” siger hun og smiler over hele hovedet.
Efter mange kram må jeg sige “det er så dejligt at kramme, men du skal sove og ligge stille”. Hun ligger sig ned, der går et minut, så kigger hun op igen, tager sutten ud og siger “kys”. Igen kan jeg da ikke sige nej til sådan et tilbud.
“Kys, kys, kys, kys.” Vi kysser mange gange og meget mod min vilje må jeg stoppe det og igen sige hun skal sove. Hun prøver til med “kram” igen, men der må jeg sige nej og holde fast i den sovetid, nu har jeg trods alt fortalt hende det ca 25 gange 😬

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste ved vores Liv