Det er jo ikke lutter lagkage.

Nu også som facebookside.

Hvorfor kunne nogle nok tænke. Hvorfor spamer han nu endnu mere med det barn….???

Jeg har bare sådan på fornemmelsen at Liv skaber glæde igennem alle billederne og videoerne. Hvis det er tilfældet så er det jo fantastisk. Jeg/vi syntes jo, sjovt nok, at hun er skide sjov og dejlig, og jeg kan derfor ikke lade være med at dokumentere det. Og hvorfor så ikke dele det med dem der gerne vil kigge med.

Liv har ret godt styr på det der med at snakke, men der er enkelte bogstaver som hun ikke har overvundet endnu. Det første der drillede var ‘F’, så jeg hed dar i laaang tid. Nu har hun knækket den kode, nu er det så ‘S’ hun ikke kan klare og det er svært ikke at udnytte engang imellem. Som det kan ses i den seneste video på facebook og instagram.

Men hvorfor en facebookside, jo det er fordi at så kan selv vælge om man vil følge med i alle billederne og videoerne. Så skal man aktivt gå ind og vælge det til med et ‘syntes godt om’. Så rammer det ikke alle mine venner, men kun dem der er interesserede i det.

Så hvis du gerne vil følge med i hvad vi går og laver så find ‘Liv i Hytten’ på facebook og @livihytten på instagram. Der er daglige opdateringer om den lille dame. Som nu er ved at være så vant til, at hendes åndsvage far altid tager billeder af hende, at hun poserer for kameraet.

fmqshwwxqweupnyx8clocg

Det går sådan set bare ud på at få jer til at smile…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo ikke lutter lagkage.