Hvilken pædagog vil jeg gerne være?

DanseFæst på legern!

Hvad skal der til for at skabe en dansefest?

Det skal jeg sige dig. Du skal bruge en smartPhone, en Bluetooth højtaler og sidst men ikke mindst en lyst til at danse fjollet!
Alle de tre ting havde jeg tilfældigvis pakket i rygsækken i fredags.
Så da vi havde spist frokost var der dømt dansefest. Jeg fandt højtaler og mobilos frem og samlede en ti børn, til at starte med. Jeg spurgte hvad vi skulle høre, hvad høre I derhjemme når I skal danse? Rasmus Seebach var første bud og jeg måtte desværre meddele at min mobil ikke kan spille Rasmus Seebach. Underligt, men sandt.
Der var et par dansePiger imellem som kunne en dans til Marcus og Martinus (to norske drenge på 10 som laver super fed pop). Så det fandt jeg og så var der dans. DansePiger kunne koreografi og tekst til kæmpe hittet Girls (tror jeg). Så pigerne og jeg dansede. Der samledes et større publikum rundt om os, som sad og kiggede, mest drenge.
Jeg spurgte hvad de syntes vi skulle høre, ingen svar.
Vi var lige inde og runde Gulddreng, men der vurderede jeg rimelig hurtigt at det var en dårlig ide.
En af drengene spurgte hvad jeg høre der hjemme. Jeg tænkte først Suspekt, men endte dog på Åh Abe.
Det var ikke til at få de drenge op og danse. Selvom jeg dansede som en tosse.
Så endte musikken til sidst på Onkel Reje, med PrutteSangen og så skal jeg lige love for at se kom op af “stolene”. Både hvad angår dans og sang! Så vi hørte hele hans repertoire med fuld dans på og nyKlassikerne som “jeg kan ikke li’ at gå bad”, “prutte prutte prutte” og “Piger der er ude på ballade.”
DanseFæst på legern er et koncept jeg helt klart kan anbefale, så I bruger den bare!
#MerDans

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken pædagog vil jeg gerne være?