Opfølgning på putteSituationen

Det er frygteligt at være nr. 2

img_4188

 

Jeg har da godt hørt at børn kan være morSyge, det har jeg da. Men jeg har da også tænkt st det kun er engang i mellem, i korte perioder. Der var ingen der havde fortalt at perioderne (perioden) vare, ja hele tiden…
Jeg kan, sjovt nok, sagtens bruges kl. 0600 om morgenen og to-tre timer frem, mens mor sover mere (piger-mod-drengene de største rivaler i verdenshistorien). Lige så snart mor kommer op er det ikke meget der er brug for mig, eller jow det passer ikke. Jeg kan lave mad og rydde op. Det er blevet sagt flere gange af min datter på 2. “Mor leg, dar (far) ryd op”. Så helt overflødig er dog ikke.
Jeg må også godt være alene med hende, men sidst jeg var der, det var i lørdags. Måtte jeg ikke engang trøste hende, da hun slog hovedet. Hun gik væk og kaldte på mor. Det er eddermame ondt i hjertet. Jeg prøvede at forklare hende at min eneste opgave her i verden er at passe på hende og sørge for at hun er glad. Det prallede fuldstændig af på hende. Heldigvis kunne et par bøger få hende i godt humør.
Hvis selv hun får lov at vælge, så er det mor der skal alt, putte, skifte, hjælpe med tøj, børste tænder, ja alt praktisk som involvere hende selv og så alt det sjove og hyggelige også. Så vi spørger ikke så meget. Vi bestemmer og hun er som regel ret utilfreds når jeg skal hjælpe hende.
Så ja jeg elsker at stå op kl. 0600 hvor morgen, og spise morgenmad med hende, lege, putte, hygge, skifte og alt mulig for det er min time to shine!
Efter kl. 1800 er det som hovedregel kun mor der dur. Så hvis hun er pyldret om aftenen og jeps, det er hun i ny og næ😧 så er det KUN mor der holder!
Det kommer også til udtryk om natten. Hvis hun kommer over i vores seng så kravler hun STRAKS helt over til mor. Hvis det var muligt, så var hun kravlet ind i kroppen på hende. Så jeg kan hygge med med Livs røv og fødder. Ikke at det er særlig fedt for Mulla, for Liv erobre hendes hovedpude og fylder generelt nærmest hele hendes side, men der ville en udligning af favorit-forældre-rollen jo være ret så nyttig (også der).

Så Liv, hvis du læser det her. Jeg, din far, har også følelser. Det gør ondt at blive valgt fra, hver gang! Som sagt så er min altoverskyggende mission på denne jord, at passe på dig og sørge for at du har det godt og hvis du ikke giver mig lov til det, så bliver jeg simpelthen ked af det😢

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning på putteSituationen