Lidt om køn.

Hvad savner du mest fra tiden før Liv?

Hvad savner du mest fra tiden før Liv?

Sjovt du spørger, for det sad jeg lige og tænkte på.

Det jeg savner mest er ikke at sove længe, det er ikke festerne, det er ikke smøgerne og det er ikke hverdagens spontanitet. Bevares, de ting kan jeg da godt savne i ny og næ. Nej det jeg savner mest er at have god tid om morgenen. God tid til at spise morgenmad, god tid til at sidde og vågne og god tid til at se Go’ morgen Danmark. Inden Liv gjorde jeg det hver dag. Morgenmad, morgenkaffe og morgenTV = morgenritualet.

img_6370

Det er jo ikke fordi at jeg ikke elsker morgenLiv, for det gør jeg. Det er bare utrolig dejligt at vågne langsomt og ha’ fjernsynet kørende med folk der snakker om mere eller mindre spændende ting. Weekenderne starter som udgangspunkt på samme måde. Der er det bare Ramasjang der køre i fjerneren i stedet for og det er bare ikke helt det samme, syntes jeg.

Endnu en ting der var lækkert ved morgenritualet, var at jeg kun skulle koncentrere mig om mig selv. Sørge for at jeg selv kom i tøjet og blev klar og det var heldigvis rimelig ubesværet i forhold til samme procedure med den lille dame. Hun er så sandelig begyndt at få sine egne meninger og de kommer ofte til kende om morgenen. Hvis hun ikke lige er klar til at få tøj på, så er hun bare IKKE KLAR! “lige om lidt”.

Så det er simpelthen bare så dejligt at jeg i dag, fredag morgen, kan sidde og se/høre Go’ morgen Danmark, spise morgenmad, drikke morgenkaffe og skrive det hersens indlæg. Og hvad har I så gjort af Liv tænker du nok. Hun blev simpelthen afhentet i går, af farmor, for at komme på juleophold på “landet”. Så vi har haft en aften, nat og morgen uden Liv i hytten. Det resulterede i tapas, vin, biograf og ja god tid til det savnede morgenritual.

God weekend!

ps. jeg savner nu alligevel hende Liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om køn.