Liv til salg.

Nødråb!

Der er ugler i mosen.
Putning! Hvad er nu det for noget fis. Hvorfor har ingen fortalt at det er her man for alvor kan blive testet på tålmodigheden og overskuddet?
Vi er godt nok ikke særlig gode til det her i hytten.
Putning af Liv tager to, ja TO timer hver dag!!
Liv sover i smørhullet, hver nat. Hun har sin egen seng, klods op af vores, men pga. mangel på lyst til at rejse sig op flere gange om natten for at finde en sut, kom hun over til os. Det er sgu også hyggeligt. Bare ikke i putteSituationen.
Vi starter kl. 1900, læser en bog og så starter tålmodighedsTesten over dem alle. Sådan som det fungere her så bliver vi liggende hos hende til hun sover.
Her til aften gik de to timer med at hun ville ligge ovenpå mig, det fik hun lov til, så plejer hun ofte at falde til ro. Ikke i aften, eller hun blev i hvert fald ked af det hver gang jeg prøvede at lægge hende ved siden af.

img_3325

TålmodighedsTesten bliver i forvejen forstærket af det faktum at der er mange ting der er federe at lave end at bruge to timer i en seng hvor man ikke skal falde i søvn, for at stå op i et par timer, for så at gå i seng for at sove selv. Det kunne faktisk også være dejligt at været lidt sammen med min kone….
I aften blev testen voldsom forstærket, da jeg virkelig skulle tisse og vi har koldskål i køleskabet. Så er tålmodigheden ikke ligefrem større.
Den første halve time er hyggelig, men så stopper det også der.

Hvad kan vi lige gøre ved det? Har du en god ide?

3 kommentarer

  • Dorte

    Haha, tisse og koldskål i samme sætning👍🏻😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dennis

    Fed blogside Jonas! Har fulgt lidt med når tiden nu er der.

    I vores tilfælde startede vi med at ligge ham i hans seng, mens en af os sad i en stol ved siden af og holdte ham i hånden. Efter nogle måneder kunne man sku slippe hånden(!), dog med ordet ‘hånd’ 23 gange i løbet af putningen. Der bliver ikke sagt et ord fra vores side, da der skal være så kedeligt som overhovedet muligt for ham at skulle sove. Efter lidt flere måneder kunne vi prøve at forlade rummet, mens man stod på gangen. Man skulle lige derind en 3-4 gange for at berolige ham. 3-4 gange bliver til 1-2 of nu kan vi forlade rummet uden klynk. Vi brugte også 1-2 timer i starten. Men men men… små skridt, små skridt! Man skal bare lige finde overskuddet til at tage disse små skridt.

    God aften og fornøjelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Liv i Hytten

      Hej Dennis.
      Mange tak skal du have. Tak for råd.
      Nu skal vi bare lige finde overskuddet frem til at komme igang med det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liv til salg.