Barnets første sygedag

Indfør fælles middagslur!

Hvad gør alle jer med børn når man har brugt den første sygedag???

Liv (og os🙏🏼) er så heldig at have sin Moster som vi kan vække kl. 0630 om morgenen og så springer hun, nærmest, direkte på cyklen og drøner til Trøjborg.

For vi var sgu på den.

Heldigvis er det sjældent at Liv er syg. De gange hun før har været det har det ikke været over flere dage.

Hvad gør man??

Men jeg havde tidligt fri idag, kl. 12. Da jeg kommer hjem kan jeg høre at Liv og Moster er ved at putte i soveværelset. Det lyder enormt hyggeligt. Der bliver sunget og grinet inden der bliver stille. Moster kommer ud, moster tager hjem. Liv har sovet ca. 30 min, Liv vågner og jeg ligger mig ind til hende.

Med Liv på armen (Liv som miniSke) og med min hånd på hendes bryst falder vi begge i søvn og sover en time på den måde.

img_5524

det var fantastisk at ligge der er putte. Det var fantastisk at vågne i Den Skønne Ske. Liv er virkelig varm, men hun er også meget putteAgtig, hvilket hun ellers ikke er så meget for tiden. Så det er selvfølgelig virkelig synd for hende at hun er syg, men det er også vanvittig hyggeligt at putte. Det er faktisk det bedst jeg ved. Når hun ligger på min mave og bare ligger og holder om mig. Så føler jeg mig rigtig beskytter/farAgtig😍

Så jeg stiler nu efter, at når jeg er færdiguddannet, finder jeg et job hvor jeg har fri senest kl 12 hver dag så jeg kan komme hjem og sove til middag med vores barn/børn!

PS. Hvis I vil se mange flere billeder af vores Liv så kan I finde os på Instagram på @livihytten

Der er så mange gode ordspil når man har er barn der hedder Liv. Det værste ved det er at det ligger et voldsomt pres på vores næste barn. Hvilket navn rummer lige så mange ordspil😱?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets første sygedag