Jeg holdte ikke barsel

Tanker fra en børnehave


Hvis du som det sidste, når du aflevere dit barn, siger noget i retningen af “jeg er nød til at gå for jeg har så travlt, jeg skal nå… et eller andet”. Så kunne du jo efterlade dit barn med den tanke at der var noget der var vigtigere end at vedkommende blev afleveret stille og roligt.

Hvis du har valgt at bruge “baby” som kælenavn til dit barn. Kunne du jo fastholde vedkommende i den tanke at barnet er en baby og opfører sig derefter.

Hvis der er en ting, af dit barns, der er blevet væk, er der nødvendigvis ikke en voksen der ved hvor det er. Det er tilladt at spørge, men det er bestemt også tilladt at lede selv først.

Det er også tilladt at gå rundt i hele institutionen og lede efter sit barn, før man spørger hvor det er.

Der er faktisk op til flere børn der dagligt tisser i bukserne, også selvom de bliver hjulpet, ofte, på toilet. Det gør ikke, hverken barn eller voksen, til et dårligt barn eller en dårlig voksen. Det er nok mere et udtryk for at der er ting de syntes der er mere spændende at bruge deres tid på, end at gå på toilet.

Hvis dit barn er ked af det når du aflevere det, går det over lige så snart du er ude af syne. Med mindre du får andet at vide.

Personalet gør alt hvad de kan for at se alle børn, hele tiden, men nogle gange sker der ting vi ikke ser. Så nogle gange kan der forekomme sår og skrammer som, hvor hændelsesforløbet ikke kan fremlægges.

Plejer er IKKE død.

Nogle dage kan der stå en fuld kande kaffe urørt hen….. Indtil pausen.

“Har I bare leget i dag”?
Har tanken strejfet dig?

aa8f0c89-d247-466d-89e2-92cd5bde1e72

Legen er en genvej til meget læring!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holdte ikke barsel