Uge 1 - overlevet!

Noget om sundhed (og sprut)

Jeg køre nu træningsBootCamp på tredje uge. Det er mega fedt og mega hårdt. Jeg spiser sundt og ikke særlig meget! Jeg springer alt usundt over. Jeg syntes faktisk det går pisse godt.

MEN i fredags, var der fest. Det havde jeg set frem til og besluttet at det skulle jeg simpelthen ikke have dårlig samvittighed over. Det var også en fantastisk aften/nat! Jeg var godt gammeldags skideFuld og det var dejligt! Så det har jeg som sådan heller ikke dårlig samvittighed over. Det var så til gengæld lørdag og søndag hvor det hele ramlede. Lørdag var egentlig godkendt. Jeg klarede mig igennem uden at råæde et eller andet klamt, bortset fra en fastelavnsbolle 😉 Så det var jeg egentlig også ganske godt tilfreds med. Så kom søndag. Med andendagstømmermænd. Eller i det her tilfælde, havde mine tømmermænd sprunget en dag over. Så søndag var led. Jeg havde en konstant trang til at spise. Og der ramte sulten lige på det rette tidspunkt i forhold til min svage regnorms-lignende-ryggrad. Man kan sige jeg spiste mine 5 måltider, meeeen de havde ikke gået igennem sundhedsKontrollen.

Og hvad så tænker du måske. Og ja, PYT, kunne man sige. Min samvittighed sagde noget andet. Jeg var simpelthen træt af at jeg lige satte min, ellers nedadgående, vægtkurve i stå. Så mandag var ikke særlig god, men jeg glædede mig til træning! Og det var pisse god træning. Afsluttende med spurt op og ned af en bakke. Jeg tænkte hver gang jeg løb op, at nu må den weekend snart være løbet ud af kroppen. Jeg pressede simpelthen mig selv så meget at jeg var ved at kaste op på cykelturen hjem. Det var faktisk ret fedt!

Nu er jeg back on track og har besluttet mig at være alkoholfri resten af min BootCampTid. Det kan jeg fandeme godt! Jeg har, hvis jeg lige tænker bare lidt over det, efterhånden prøvet det der med at være fuld et par gange i mit liv. Så pause med det. Lige som at jeg springer over det der snolder, for jeg har virkelig også fået min del af den slags igennem mit liv.

Nu er mit største problem bare at jeg skal ha’ skaffet penge til at fortsætte på bootcamp efter de her 8 uger. Men på den anden side, hvad skal jeg bruge penge på når jeg ikke skal købe sprut og snolder….

Hvis du stadig læser, så er jeg helt vild med dig! TAK! fordi du læser med!

img_7087

2 kommentarer

  • Du er SEJ Jonas! Heldigvis er du så sjaw, at en fest sammen med dig uden alkohol stadig er mega festligt! Sejt, at du kan sige “jeg faldt i, men nu kommer jeg videre”! Jeg hepper på dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Liv i Hytten

      TAAAAK Bekker!!
      Ja det skal helt sikkert nok blive et brag af en fæjst i får jer!
      Vi ses i baren😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 1 - overlevet!