Noget om sundhed (og sprut)

Midtvejs Optur

Så er der gået 4 uger. 
4 uger med fast træning og velovervejet Prop-i-munden-kultur.
Sagt på en anden måde så er jeg nu halvvejs i mit livs første bootcamp. Status efter 4 uger er at jeg er fuldstændig helt og aldeles vild med det!

Jeg har i dag, efter morgenTræning i Søften (ja så fik jeg lige flettet det ind 😉 ), målt mig rundt om mave, bryst og hofte som det blev gjort til opstarts”festen”. De målinger vender jeg tilbage til længere nede.

Det fedeste ved at træne er den følelse jeg har når det er overstået. Jeg begynder at være mere og mere overskudsAgtig til selve træningen og det er jo fuldstændig fantastisk.

Det fedeste ved at træne i skoven er at det er time i frisk luft. Den friske luft gør bare noget godt ved humøret og motivationen. Det føles sejt at tage ud i skoven og træne i alt slags vejr og det føles fedt at komme hjem og være beskidt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været sort af jord på maven. Det er jeg nu, hver mandag og onsdag og det er sgu fedt!

Det værste ved at træne i skoven er at der ikke er nogle spejle til at tage træningsSelfies i. Det er ikke så godt for en fotoJunkie som mig.

Det her sundhedsTrip har også resulteret i min første alkoholFri fest. Jeg tror det må være den første fest uden alkohol, siden jeg fik smag for den slags for 10 år siden (læs: 15). Jeg overlevede det. Det var faktisk en rigtig fin oplevelse. Det bedste var at jeg blev stoppet af politiet, i Randers Centrum, kl. 0230. Igen en for-første-gang-i-mit-liv-oplevelse. Det værste og absolut mest skuffende ved den oplevelse var at jeg ikke skulle puste i alkoholmeter. Hvilket jeg simpelthen syntes er for dårligt! De stopper en ung mand (ja det vælger jeg lige at kalde mig selv) med cap, kl. bæ og natten i Randers Centrum og der må ha’ lugtet af alkohol i bilen, for min medpassager, var IKKE ædru. Kedeligt syntes jeg! Enten må jeg fremstå enormt troværdig eller også havde de glemt alkoholmeteret på politigården.

Tilbage til målingerne.

Min vægt startede på LOL

fullsizeoutput_243

Så det var jo et yderst passende tidspunkt at jeg kom i gang!

Der er røget 5 kg. på vægten.

Der er røget 2 cm. på brystet.

Der er røget 2 cm. på hoften.

Der er røget 4 cm. på dunken.

Så udover at jeg kan mærke at det bliver bedre og bedre til træningen og overskuddet i hverdagen stiger. Ja så bliver jeg stille og roligt mindre. Det er skønt og jeg er kun halvvejs i denne bootcamp.

Endnu et plus, et plus jeg ikke havde set komme, er at er gået fra at spise allergiPiller hver dag til nærmest aldrig at have behov for dem.

Til sidst; hvis du nu sidder og tænker. Det der AJ Bootcamp, det kunne jeg dælme godt tænke mig at prøve. Så sig lige til, for jeg får rabat ved at få andre til at melde sig til 😉 Jeg kan kun anbefale at prøve det! Jeg fortsætte i hvert fald på en bootcamp mere, fra marts og frem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om sundhed (og sprut)