Midtvejs Optur

Bare lige en rettelse + plus lidt mere…

Jeg skrev i sidste indlæg om at jeg får rabat pr. medlem der bliver tilmeldt igennem mig. Det er en rabat som alle bootcamp-deltagere får. Så snart man har været på en og vil fortsætte, så er der flere goder man bliver tilbudt. Det har altså ikke noget med mine blogindlæg at gøre. Jeg er ikke sponsoreret, jeg er bare mega begejstret over konceptet og at jeg er blevet losset igang med at lave om på min krop.

Det var bare lige det….

Men…

Da jeg startede min blog i april sidste år, var det med henblik på at skrive om livet som far og livet som pædagogstuderende. Det gik som så’n også rigtig fint, indtil det her bootcamp-trænings-halløj lige kom ind fra højer. Så er det da lidt som om at det er kommet til at fylde en hel del her på siden. Det beklager jeg hvis nogle hellere vil læse om det andet.

Men det fylder simpelthen bare rigtig meget i knolden på mig og så er det skønt at kunne skrive om at det går pisse godt. Jeg er stolt over at gå fra at spise chokolade/snolder hver dag, til ikke at have spist noget som helst i en måned. Jeg er stolt over at jeg har spist sund mad 5 gange om dagen alle dage, med 2-3 undtagelser, i en måned. Jeg er stolt af kun at have misset en træning (fælles lørdagstræning) på en måned. Og så er jeg skide glad for at jeg, om aftenen, med god samvittighed kan ligge mig på sofaen og stene tv.

Jeg havde dog aldrig troet at jeg skulle være den type der flasher træningsHalløj, men ja. Den type er jeg blevet.

Det sværeste ved det her sundhedsShow er at min opfindsomhed på spændende og sund frokost og mellemmåltider, er rimelig skidt. Så hvis du stadig læser med og har lækre opskrifter på den slags, oppe i ærmet, må du meget gerne dele dem med mig.

Så hvis du mangler et los i røven eller kender en der gør, så kan jeg IGEN (og sikkert ikke sidste gang) anbefale en 8 ugers camp ved AJ BootCamp. Det var lige det jeg havde brug for!

1 kommentar

  • Rikke

    Hvad med nogle kyllingedeller med grøntsager i? Du kan lave dem med fiberhusk og i Føtex (i min i hvertfald) kan du få hk. kylling 2-6%.
    Ellers kan et kogt æg og lidt grøntsagsstave vel gå an.. Eller falafler lavet i ovn. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midtvejs Optur