Hvad savner du mest fra tiden før Liv?

Stop bare – det handler om min krop.

MorgenBlogning

img_0653

Det her indlæg er lidt atypisk, for mig. Underligt, vil nogen nok mene. Grænseoverskridende er det i hvert fald for mig at skrive. Hvorfor så gøre det, ja det er et godt spørgsmål. Måske er det lige det tanken om at, hvis jeg skriver det så alle kan læse det, så er det væsentlig mere forpligtende.

Det starter med en julegave. En julegave jeg har fået af Mulla. Når hun har spurgt andre, om det er en god gave eller en fornærmelse, har folk sagt fornærmelse. Det er jeg heldigvis fuldstændig uenig i. Hvad kan det dog være for en gave, tænker du nok, det kommer her;

Jeg har fået et gavekort til AJ Bootcamp. Hvilket dækker over 8 ugers træning, to gange om ugen, med start og slut måling af vægt, bodyaged og så’n. Jeg er meget glad for den gave og det er jeg fordi, ja det er der faktisk mange grunde til.

Under Mullas graviditet spiste jeg for to ligsom hende, jeg glemte bare at stoppe igen. Samtidig med det, så har jeg ikke lavet noget aktivt i samme periode. Hvilket åbenbart ikke er en vildt god kombination, med mindre man gerne vil være tyk.

Jeg mangler simpelthen motivationen til at lave noget aktivt. Det er bare meget nemmere og hyggeligere at være hjemme i lejligheden med de to damer. Hvis de så ikke er hjemme er det meget mere komfortabelt at tegne eller se fjerner.

Det værste er at jeg tænker det nok vil gøre noget godt for min træthed og mit overskud, hvis jeg lettede røven i ny og næ.

Det er så populært i tiden at acceptere sin krop, ligemeget hvordan den ser ud. Jeg har så sandelig også prøvet at overbevise mig selv om at det er fint at være tyk, for det er da klart det nemmeste. Men det kan jeg simpelthen ikke. Jeg er sgu træt af det. Både fysisk og psykisk træt af det 😉 Jeg håber virkelig at det her gavekort er det der skal til og at jeg nu kan få nosset mig sammen til at lette røven. Det er ikke fordi at jeg skal være både tynd og stærk. Jeg vil bare gerne være mere aktiv. Så ved I det.

Så fra den 7. januar er jeg igang og kan findes, i hvert fald, to gange om ugen i Risskov, for alt træning foregår udenfor.

Og på den node, vil jeg nu tage til julefrokost og spise en masse mad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad savner du mest fra tiden før Liv?