Indkald uden faglighed, men VANVITTIG sjovt!

Til alle med børn i en institution.

Det er sommer, der er i hvert fald mange der er eller skal på sommerferie. I dag er vejret endda også sommeragtigt. Kombinationen af den kommende sommerferie og det gode vejr gør en total glad i låget.

Sommerferien er også en fremragende undskyldning for at give en sommerferie gave og et kæmpe stort tak til de mennesker der passer på vores børn, i mange timer, hver dag.

Det er ikke meningen at der skal købes dyre sager, eller at det skal være noget personligt, spændende eller unikt. Det er mere tanken der tæller og her passer set faktisk. Normalt er det en dårlig undskyldning for at have glemt at købe en rigtig gave. Lige nøjagtig her er det faktisk sandt.

Det er sjældent at der bliver sagt tak for omsorg, overskud, gode ideer, sjove tiltag, store smil eller godt humør, når hverdagen bare køre der-ud-af. Jeg får det i hvert fald ikke sagt. Der er jeg mere optaget af at høre hvordan min lille

Liv har haft det og om hun har gjort noget skørt og gagget.

Så nu er muligheden der. En sommerhilsen. Køb en plade chokolade, en flaske vin, en blomst eller bare skriv et kort. Skriv hvorfor I sætter pris på det de gør. Skriv TAK. Det betyder ikke meget for os som forældre, men det betyder helt utrolig meget at få den lille tanke, som personale.

Men du arbejder jo selv i en institution Jonas. Ja det gør jeg og derfor ved jeg hvor meget det betyder at få et tak!

 

Jeg siger det bare. Det er så lidt der skal til og det betyder så utrolig meget for modtagerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkald uden faglighed, men VANVITTIG sjovt!