En ting er sikkert omkring fødsler!

Et slag for babyBilleder!

Nu vil jeg gerne lige komme med en holdning! Ja det er rigtig nok.

Er det til krig? Niks.

Er det til hævelse af pensionsalder? Absolut ikke.

Det handler om nybagte forældre og forældre i det hele taget der undskylder for at de deler billeder af deres børn. #babyspam – spam er noget negativt. Der er da intet negativt over at være forelsket i sit barn. De sociale medier handler om at man skal dele sit liv. De folk der deler billeder fra træningscenteret, af deres mad, af deres lagkage, er da ikke en stor undskyldning omkring det. Og hvis man må dele billeder af veganerMad, så må man dæleme også dele billeder af børn!

Ja jeg gør det selv, hver dag! Det er fordi jeg er fuldstændig vild med Liv og jeg syntes hun er pisse sjov! Hvis det nu får bare en derude til at smile/grine så er det da berettiget det billede!

img_3488

Da jeg lige var blevet far, var det eneste jeg havde lyst til, at råbe det ud til hele verden! Det tætteste man kommer på det er da de sociale medier. At der så bare blive ved med at komme fantastiske ting, som hele verden skal se, er jo bare herligt!

Del ALLE de billeder du vil og LAD VÆR med at undskylde!!!! Folk kan bare køre forbi hvis de er trætte af det.

Ud med #babyspam og ind over med flere billeder, lagt op af forældre der står ved at de bare elsker deres børn helt vild meget og syntes at de er de mest vidunderlige skabninger på denne jord!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ting er sikkert omkring fødsler!